utorak, 13. veljače 2018.








Sastojci:

  • 400 g pilećeg filea
  • 2 žlice Gussnela Dolcela
  • 400 g tikvica
  • 100 ml ulja
  • 1 žličica soli
  • 1 žličica naribanog đumbira
  • 50 ml vode
  • 50 ml vina
  • 1 žličica Vegete
  • 1 žličica sezamova ulja

Priprema

  1. 1.
    Piletinu narežite na rezance i uvaljajte u Gussnel. Tikvice nemojte guliti, nego ih prerežite napola i zatim narežite na tanke ploškice.
  2. 2.
    U vok ulijte ulje i zagrijte ga. Zatim stavite narezano meso i kratko ga popecite. Posolite s pola žličice soli i izvadite na toplo mjesto.
  3. 3.
    Zatim na istoj masnoći kratko popecite tikvice, posolite s preostalom soli i dodajte đumbir. Vratite meso i zalijte ga vodom i vinom.
  4. 4.
    Dodajte Vegetu pa sve zajedno još kratko prokuhajte. Na kraju dodajte sezamovo ulje.
 
 izvor:www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar