Sastojci:
- 400 g pilećeg filea
- 2 žlice Gussnela Dolcela
- 400 g tikvica
- 100 ml ulja
- 1 žličica soli
- 1 žličica naribanog đumbira
- 50 ml vode
- 50 ml vina
- 1 žličica Vegete
- 1 žličica sezamova ulja
Priprema
-
1.
Piletinu narežite na rezance i uvaljajte u Gussnel. Tikvice nemojte guliti, nego ih prerežite napola i zatim narežite na tanke ploškice.
-
2.
U vok ulijte ulje i zagrijte ga. Zatim stavite narezano meso i kratko ga popecite. Posolite s pola žličice soli i izvadite na toplo mjesto.
-
3.
Zatim na istoj masnoći kratko popecite tikvice, posolite s preostalom soli i dodajte đumbir. Vratite meso i zalijte ga vodom i vinom.
-
4.
Dodajte Vegetu pa sve zajedno još kratko prokuhajte. Na kraju dodajte sezamovo ulje.
izvor:www.coolinarika.com/

Nema komentara:
Objavi komentar