Sastojci:
- 300 g teletine od buta
- 50 ml ulja
- 1 vezica mladog luka
- 1 Povrtni temeljac za jela Podravka
- 1 zelena paprika
- 1 žuta paprika
- 1 Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
- sol
- 200 g malih rajčica
Priprema:
- Teletinu narežite na kockice i popecite na dvije žlice ulja.
-
2.
Dodajte mladi luk, i to samo bijeli dio narezan na kolutiće te povrtni temeljac.
-
3.
Zajedno promiješajte i pirjajte podlijevajući vodom oko 25 minuta.
-
4.
Za to vrijeme u drugoj tavi na preostalom ulju popecite paprike narezane na kockice i malo ih posolite.
-
5.
Dodajte ih teletini zajedno s narezanim rajčicama.
-
6.Mozzarellu narežite na kockice i pospite po jelu u tavi.7. Sve skupa kratko propirjajte tako da se sir otopi, pa pospite narezanim vlascem.
Izvor:www.coolinarika.com

Nema komentara:
Objavi komentar