četvrtak, 15. veljače 2018.

Povrtna tava










 Sastojci:
  • 300 g teletine od buta
  • 50 ml ulja
  • 1 vezica mladog luka
  • 1 Povrtni temeljac za jela Podravka
  • 1 zelena paprika
  • 1 žuta paprika
  • 1 Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
  • sol
  • 200 g malih rajčica


 Priprema:
  1. Teletinu narežite na kockice i popecite na dvije žlice ulja.
  2. 2.
    Dodajte mladi luk, i to samo bijeli dio narezan na kolutiće te povrtni temeljac.
  3. 3.
    Zajedno promiješajte i pirjajte podlijevajući vodom oko 25 minuta.
  4. 4.
    Za to vrijeme u drugoj tavi na preostalom ulju popecite paprike narezane na kockice i malo ih posolite.
  5. 5.
    Dodajte ih teletini zajedno s narezanim rajčicama.
  6. 6.
    Mozzarellu narežite na kockice i pospite po jelu u tavi. 
     
    7. Sve skupa kratko propirjajte tako da se sir otopi, pa pospite narezanim vlascem.











Izvor:www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar