Sastojci:
- 400 g pilećih fileta
- 180 g maslaca
- 1 žlica Vegete
- ½ žličice Vegeta Maestro kajenskog papra
- 3-4 češnja češnjaka
- 2 žlice nasjeckanog peršina
- 5 žlica limunova soka
- 1 žličica Vegeta Maestro kurkume
- ½ žličice Vegeta Maestro đumbira
Priprema
-
1.
Piletinu narežite na kockice i popecite na 30 g maslaca.
-
2.
Pospite Vegetom, kajenskim paprom, dodajte nasjeckani češnjak i pirjajte podlijevajući vodom dok meso ne omekša.
-
3.
Meso usitnite u električnoj sjeckalici, a zatim pomiješajte s preostalim omekšalim maslacem.
-
4.
Dodajte limunov sok, kurkumu, đumbir i nasjeckani peršin.
Posluživanje
Paštetu poslužite uz tost i salatu po želji.Izvor: www.coolinarika.com/

Nema komentara:
Objavi komentar