Sastojci:
- 4 hamby peciva
- 320 g Eva tuna komada u biljnom ulju
- 300 g rajčica
- 100 g korabice
- 100 g zelene paprike
- 2 mlada luka
- 150 g camemberta
- Za marinadu:
- 2 žlice maslinova ulja
- 1 žlica limunova soka
- 2 žlice nasjeckanog bosiljka
- ½ žličice soli
- Za posluživanje:
- 100 g rikule
Priprema
-
1.
Rajčice, oguljenu korabicu, papriku i mladi luk narežite na kockice. Marinadu pripremite tako da maslinovo ulje pomiješate s limunovim sokom, bosiljkom i soli. Narezano povrće prelijte pripremljenom marinadom.
-
2.
Hamby peciva prerežite napola. Na donji dio peciva rasporedite tunu, začinjeno povrće, a na vrh stavite camembert narezan na ploške i pokrijte gornjim dijelom peciva.
Posluživanje
Kao dodatak uz sendviče poslužite rikulu.Savjet
Želite li ovaj sendvič ponijeti na izlet, povrće narežite na veće ploške.Izvor: www.coolinarika.com

Nema komentara:
Objavi komentar