petak, 16. veljače 2018.

Neobični sendvič









Sastojci:
  • 4 hamby peciva
  • 320 g Eva tuna komada u biljnom ulju
  • 300 g rajčica
  • 100 g korabice
  • 100 g zelene paprike
  • 2 mlada luka
  • 150 g camemberta
  • Za marinadu:
  • 2 žlice maslinova ulja
  • 1 žlica limunova soka
  • 2 žlice nasjeckanog bosiljka
  • ½ žličice soli
  • Za posluživanje:
  • 100 g rikule 
 
 
 
 

Priprema

  1. 1.
    Rajčice, oguljenu korabicu, papriku i mladi luk narežite na kockice. Marinadu pripremite tako da maslinovo ulje pomiješate s limunovim sokom, bosiljkom i soli. Narezano povrće prelijte pripremljenom marinadom.
  2. 2.
    Hamby peciva prerežite napola. Na donji dio peciva rasporedite tunu, začinjeno povrće, a na vrh stavite camembert narezan na ploške i pokrijte gornjim dijelom peciva.

Posluživanje

Kao dodatak uz sendviče poslužite rikulu.

Savjet

Želite li ovaj sendvič ponijeti na izlet, povrće narežite na veće ploške.












Izvor: www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar