utorak, 20. veljače 2018.

Limunove ploške

 

 

 

Sastojci

 
 
 

Priprema

  1. 1.
    Žumanca, šećer, vanilin šećer, naribanu limunovu koricu i limunov sok kuhajte na pari dok se smjesa ne zgusne. Nakon skidanja s vatre miješajte dok se ne ohladi.
  2. 2.
    Maslac pjenasto izmiješajte sa šećerom u prahu i umiješajte u ohlađenu kremu. Oblatnu premažite polovicom kreme. Na nju stavite drugu oblatnu i premažite je džemom od šipka.
  3. 3.
    Na treću oblatnu stavite preostalu kremu i poklopite je zadnjom oblatnom. Dobro je pritisnite i opteretite nekoliko sati, a zatim kolač stavite u hladnjak.

Posluživanje

Ohlađeni kolač narežite na kocke, ploške ili rombove.


















Izvor: /www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar