Sastojci:
-
1 kg
krumpira
-
200 g
Pšeničnog glatkog brašna Podravka
-
200 ml
mlijeka
-
100 ml
mineralne vode
-
2
jaja
-
250 g
polutrajne salame – šunkerice
-
2 češnja
češnjaka
-
sol
-
peršin
-
ulje za pečenje
-
1 žlica
Vegete
Krumpir ogulite, sitno naribajte i ocijedite.
-
2.
Dodajte brašno, mlijeko i salamu koju ste narezali na sitne rezance.
-
3.
U to umiješajte razmućena jaja, malo
soli, papar, nasjeckani peršin, izgnječeni češnjak i Vegetu. Na kraju
dodajte mineralnu vodu.
-
4.
U tavi zagrijte malo ulja i
ravnomjerno u obliku palačinka rasporedite pripremljenu smjesu.
Palačinke pecite s obiju strana dok ne dobiju zlatnožutu boju.
Izvor://www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar